Politik om personoplysninger

I forbindelse med persondataforordning som trådte i kraft den 25. maj 2018 kan du her læse, hvordan vi håndterer de personoplysninger, vi har modtaget fra dig i forbindelse med din tilmelding til nyhedsbreve fra AktieUgebrevet Invest A/S.


Hvad er personoplysninger?

Personoplysninger er enhver form for information, der kan henføres til bestemte personer. Det vil sige f.eks. information om navn, adresse, e-mailadresse, m.v.

Hvilke personoplysninger indsamler vi?

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev har du givet os oplysninger om dit navn og din e-mailadresse og dermed accepteret, at vi behandler disse oplysninger i forbindelse med udsendelse af vores nyhedsbrev. Herunder kan vi indsamle oplysninger fra dig om anvendelse af vores nyhedsbrev til brug for analyser og statistik.

Hvor længe gemmer vi dine persondata?

Vi opbevarer kun dine personoplysninger så længe, du er abonnent på vores nyhedsbreve. Afmelder du nyhedsbrevet, sletter vi dine personoplysninger.

Videregivelse og overførsel af personoplysninger

Vi videregiver personoplysninger til leverandører af IT-relaterede ydelser, såsom cloudtjenester og IT-understøttelse af administrative opgaver. I den forbindelse kan personoplysninger bliver overført til databehandlere uden for EU og EØS. Når det sker, vil vi gennem aftale sikre os, at leverandørens behandling af personoplysninger underlægges krav om beskyttelse, som svarer til de krav, der gælder vores behandling af oplysningerne.

Hvordan afmelder du vores nyhedsbrev?

Du har til enhver tid mulighed for at afmelde vores nyhedsbrev. I bunden af hvert nyhedsbrev finder du et link, som du blot klikker på.

Kontakt

Indsamlingen af personoplysninger i forbindelse med vores nyhedsbreve foretages af WH Invest ApS, der således er ansvarlig for behandlingen af personoplysninger.
Du er altid velkommen til at kontakte os, såfremt du har spørgsmål eller kommentarer, ligesom du altid kan henvende dig og få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig og få rettet eventuelle forkerte oplysninger.
Ønsker du at klage over vores behandling af personoplysninger, kan det ske enten pr. brev eller e-mail. Derudover har du mulighed for at indgive en klage over vores behandling af personoplysninger til Datatilsynet. Datatilsynets kontakt oplysninger kan findes på www.datatilsynet.dk

Klagebehandling

Det er vigtigt, at du er tilfreds med vores service og rådgivning. Lever vi ikke op til dine forventninger, vil vi gerne vide det. På den måde kan vi undersøge, om vi kan gøre noget anderledes.

Hvis du vil klage, skal du skrive eller ringe til direktør Allan Bo Winkel Hansen på awh@auinvest.dk eller på 70 21 33 99.